Bolig fotografering

Skal du sælge, lej eller ligge din bolig på AirBnB, lige meget hvad er det en god idé at have professionel billeder for at øge jeres chancer for at sælge eller leje ud.

Tanken bag enhver bolig opgave er konsistent kvalitet, jeg har et skarpt øje for detaljer og er perfektionistisk på dine vegne. Du får selvfølgelig plantegning og masterfoto (hvis det er relevant). Jeg sletter familie billeder, våbenskab, dyrmøbler og andet hvis dette ønskes.

 

Plantegning

En plantegning er et af de vigtigste redskaber, der benyttes til at visualisere en boligs muligheder. En plantegning giver et realistisk og overskueligt overblik over boligens rum, størrelse og sammenhæng. 

Jeg tilbyder plantegninger i mange afskygninger efter jeres ønske:
2D - Sort/hvid - i farver. Derudover kan plantegningen kan udformes på både dansk, engelsk og tysk hvis dette ønskes.

I tilfælde af at I søger noget mere specifikt, er I velkomne til at kontakte mig.

Dronefotografering:

Det særlige ved luftfoto lavet med drone er at man kan visualisere det som handler det om. Nemlig; beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. Det er mulighed for at se det hele lidt fra oven. Det giver et helt andet perspektiv og tilføjer et ekstra professionelt og iøjnefaldende touch. Ved at bruge en drone er det muligt at tage billeder af huse tæt på, men det er også muligt at tage billeder af større områder, der giver et godt overblik over området.


Hvad koster det?

Boligfotografering:
Fotografering pris afhænger altid af boligs størrelse. Derfor er det altid en god idé at vi snakker sammen, på den måde finder jeg den rigtig pris til netop jeres bolig. Dog starter prisen fra: 1.250,- inkl. moms (uden drone)

Alt dette får du:
Min. 22 kvalitets billeder
Masterfoto
Plantegning
Blå himmel-garanti
Levering indenfor 48 timer
Gratis kørsel (Østjylland & Midtjylland )
En færdig pakke lige til at give til din ejendomsmægler eller til nettet til udlejning.

Dronefotografering:
Dronefotos kræver forberedelse, opladning af drone, vindtjek, underretning af naboerne hvis deres boliger skal overflyves. I nogle tilfælde skal politi eller andre instanser underrettes. I landzoner er reglerne mindre restriktive. Prisen starter 1000.- inkl. moms og 5 redigeret billeder.

 

Jeg svarer altid indenfor 24 timer.